RukaTontun juhla- ja kokoustilat


Rukatonttu tarjoaa käyttöösi kaksi toimivaa juhla- ja kokoustilaa. Pienempi tiloista soveltuu oivallisesti max. 25 vieraan tapahtuman järjestämiseen, suuremmassa juhlii tai kokoustaa kerrallaan jopa 100 vierasta. Olipa tapahtumasi pieni tai vähän suurempi, Rukatontun tilat tarjoavat sen järjestämiseen onnistuneet puitteet.

 

Kysy tarjous
 

  Käytettävissäsi on tarvittava esitysvälineistö:
 • Videotykit
 • Screenit
 • Fläppitaulut
 • Muistiinpanovälineet

Eräleiri Pohjanseita


Rukan ympäristöstä löytyy ainutlaatuisen upeita eräleirejä, jotka niin ikään soveltuvat erinomaisesti unohtumattoman kokouksen, juhlan tai tapahtuman järjestämiseen.

Pohjanseita tempaisee vieraat suoraan lentokentältä Kuusamon mystiikkaan moottorikelkoilla, rekikyydillä tai koiravaljakolla. Shamaani lumoaa vieraat tervetuloloitsuin ja koko leiri henkii kotineen sekä nuotio- ja uhripaikkoineen pohjoisen mytologiaa. Korkea holvimainen sisätila on valaistu sadoilla kynttilöillä ja lämmintä tunnelmaa lisää takassa räiskyvä tuli. Tervetulo-ohjelmaan kuuluu esiintyjien lisäksi kuusamolainen ateria, joka tarjotaan Seidan omiin tarkoituksiin suunnitelluista Bjarmian keramiikka-astioista.

Pohjanseita on myös erinomainen paikka laavussa tai kodassa yöpymiseen. Kaksi porontaljoilla vuorattua kotaa tarjoavat jännittävän ja mukavan lämpimän yöpymisvaihtoehdon jopa 30 hengelle.

 

Pohjanseidan ruokailut:

 • pöytiintarjoilu 150 hengelle
 • buffet-tarjoilu 200 hengelle Screenit
 • erähenkinen tarjoilu 250 hengelle

 

Kysy lisää RukaTontusta tai klikkaa itsesi Rukapalveluun.

RukaTonttu - vinkki

Eräleiri Kammi


Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva Kammi on unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. “Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi” kutsutun Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.

Mikäpä rentouttaisi moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin savusaunan pehmeät löylyt ja pistäytyminen avannossa. Saunan jälkeen hemmottelua jatketaan ruokapöydän ääressä. Eräkokkien avotulella loihtima ateria onkin usein yksi safarien kohokohdista. Kammin erikoisuutena on kokonainen poro vartaassa.

Kammin pihapiiristä löytyvät myös 40 hengen makuuaitta, Pikkukammi, savu- ja telttasauna sekä laavu, jossa voi nukkua rakovalkean äärellä, tähtitaivaan alla.

 

Kammin ruokailut:

 • pöytiintarjoilu 150 hengelle
 • buffet-tarjoilu 120 hengelle
 • erähenkinen tarjoilu 300 hengelle

 

Kysy lisää RukaTontusta tai klikkaa itsesi Rukapalveluun.

RukaTonttu - Drinkit - Kammi ulkona