RukaTontun hotellihuoneet


RukaTontun päärakennuksessa on 16 hotellihuonetta, joista lähes kaikista on näkymä joko luonnonkauniille Talvijärvelle tai tunturiin. Standard-tasoisia huoneita on 15 kpl ja lisäksi hotellista löytyy yksi superior-tasoinen huone. Kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita, joista osassa on lisävuodemahdollisuus yhdelle lisävuoteella tai kahdelle kerrossängyllä.

Standard-huoneiden varustukseen kuuluu 26″ taulu-tv, jääkaappi, vaatteidenkuivauskaappi, silityslauta ja -rauta sekä hiustenkuivain. Huoneissa on myös maksuton WLAN-yhteys.

Superior-huoneissa on standard-huoneiden varustuksen lisäksi myös oma poreamme. Lisäksi superior-huoneiden varusteluun kuuluu vedenkeitin ja kylpytakit.

Kaikkien hotelliasukkaiden käytössä on myös hotellin saunaosasto, josta löytyvät omat saunat miehille ja naisille.

Kuvia RukaTontusta

 

RukaTonttu online shop


RukaTontun huoneistot


RukaTontun päärakennuksen läheisyydestä löytyy neljä taloa, joissa on yhteensä 36 huoneistoa. Huoneistot ovat kooltaan joko 43 m2 tai 51 m2. Jokaisessa huoneistossa on hyvinvarusteltu keittiö, oma sauna, takka, televisio, DVD-soitin ja CD-radio. Rakennusten alakerrasta löytyvät suksienvoitelutilat. Liinavaatteet, siivous ja WLAN-yhteys sisältyvät huoneistojen hintaan. Lapsivarustus on vuokrattavissa huoneistoihin erikseen. Lemmikit on sallittu osassa huoneistoja.

Kuvia RukaTontusta

RT 43 m2 -huoneiston panorama-esittely

RukaTonttu Hotel Apartment 55m2– ja RT 51 -huoneistojen panorama-esittely

 

RukaTonttu online shop

Ruka Ski ChaletsRuka Ski Chalets on täyden palvelun huoneistohotelli, jossa majoitut keskellä Rukan kylää monipuolisten palveluiden äärellä. Tyylikkäissä, lämminhenkisissä huoneistoissa on oma sauna.

 

Varaa täältä!

Villa Vuosseli


Vuosseli-järven läheisyydessä sijaitsevasta Villa Vuosselista löytyy 6 kpl korkeatasoisia lomahuoneistoja. Huoneistot ovat kooltaan 64 m2 ja niistä löytyy kaksi makuuhuonetta ja parvi, eli vuodepaikat yhteensä 9 henkilölle. Villa Vuosselin sijainti on ulkoilma-aktiviteetteja ajatellen erinomainen sillä laduille ja kelkkareiteille pääsee suoraan pihasta. Itä-Rukalle kertyy hiihtäen matkaa 1 kilometri ja lähin hissi löytyy 5 kilometrin päästä.

 

Varaa täältä!

Ski-Inn-huoneistot


RukaTontun alueella on myös Kaksi erilaista Ski-Inn-huoneistoihin kuuluvaa huoneisto tyyppiä RT 43 Ja Rt 51. Ski-Inn on konsepti, joka tarkoittaa ennen kaikkea helppoa lomailua. Huoneistoissa on kattava varustelu ja huoneiston hinta kattaa aina loppusiivouksen ja liinavaatteet. Huoneistoista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja SkiBussille. Lisäksi Ski-Inn on myös ekologinen valinta: huoneistot käyttävät ekosähköä ja lämpenevät lähes aina biokaukolämmöllä.

Tutustu ja varaa:

 

RT 43

RT 51