Ruokaa suurella sydämelläMaailmanmatkaajat ovat ehkä kuulleet sanonnan “fancy, but reasonable price”, eli huippuhyvää huokealla. Tämä on ideologia, johon RukaTontussa uskotaan. Ruoka valmistetaan suurella sydämellä ja se näkyy lautasella. Viimeisteltyjen annosten raaka-aineina käytetään erityisesti Kuusamon alueen puhtaiden vesien runsaita ja monimuotoisia antimia, kauden riistaa sekä pohjoisen metsien marjoja ja sieniä. Vaikka kokkauksessa keskitytään pääasiassa paikallisiin raaka-aineisiin ja menetelmiin, sujautetaan annoksiin toisinaan tuulahduksia maailmalta valmistustapojen tai raaka-aineiden muodossa.

Olitpa tilannut lautasellesi RukaTontun ravintolassa mitä tahansa, maistat annoksesta aina rehdin meiningin. Meillä tiedät mitä syöt!

Tarjolla päivittäin kello 12-20
Lohikeitto 10,00
Poronkäristysbuffee 24,50 €

Pikkunälkään Pubin puollela: Finger Food

Rukatontussa päivittäin tarjolla aamiainen klo 8.00-10.00, hinta 13,50 €, RukaTonttu-huoneistoissa majoittuvilta hinta 11,00 €

Tiedustelut ja pöytävaraukset: puh 040 199 1100 tai info@rukatonttu.fi

Ravintolan aukioloajat:
Ma – su 12-20

Matti Hurttia


RukaTonttu - Matti kokkaa

RukaTontun isäntä, ravintolakokki Matti Hurttia on kierrellyt maita ja mantuja ennen kuin päätyi kauhanvarteen Kuusamoon. Matin matkat näkyvät myös annoksissa, joita hän RukaTontussa loihtii vieraidensa herkuteltaviksi.

“Olen kokannut siellä ja täällä. Kun yhdistämme omat sekä kokkiemme kokemukset, maailman maut ja tuntemukset vaikutteisiin, joita saamme Kuusamon luonnosta, syntyy RukaTontun tapa tehdä ruokaa. Uskallan luvata, että kaikissa ravintolamme annoksissa on mukana innostus ja tekemisen tunne. Tämä taitaa välittyä myös ravintolamme asiakkaille. He nimittäin usein sanovat tuntevansa itsensä enemmän vieraiksemme kuin asiakkaiksi. Tahtoisin välittää tämän tunteen myös sinulle, olet sydämellisesti tervetullut vieraaksemme!”

Catering


RukaTonttu tekee ruokaa myös tilauksesta. Kuuntelemme asiakkaamme toiveita tarkalla korvalla ja järjestämme tarjoilut niin pienille kuin isoillekin ryhmille – RukaTontun omassa ravintolassa, Kuusamon alueen eräleireissä tai vaikka omissa tiloissasi!

 

Kysy lisää!